„Lada de zestre din Bucovina”, un nou produs de promovare turistica (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un nou produs de promovare turistică, intitulat „Lada de zestre din Bucovina”, a fost lansat, luni, de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor. El a prezentat într-o conferinţă de presă acest produs, care constă într-o ladă din lemn, încrustată cu emblema judeţului, în care se găsesc mai multe produse între care dulceaţă de afine, afinată, o traistă de Straja şi un pui de tisa. „Acest produs este făcut cu eforturi proprii, costurile constând în creaţie şi manoperă”, a declarat şeful administraţiei judeţene.

În lada de zestre, confecţionată din lemn, la ateliere ale unor structuri din reţeaua de asistenţă socială, se găseşte un obiect din ceramică arsă cu magnet, pentru frigider, realizat într-un centru pentru copii cu dizabilităţi, un pui de tisa în vârstă de doi ani care poate fi plantat, dar şi un borcan cu dulceaţă de afine, o sticlă de afinată, o traistă de Staja, ouă încondeiate, un DVD de prezentare a zonei, broşuri şi hărţi, dar şi un manual de întrebuinţare a produselor din ladă. „Este o variantă cât mai compactă pentru a prezenta Suceava”, a spus Nechifor.

El a menţionat că această ladă de zestre cu produse din Bucovina va putea fi achiziţionată din buticurile turistice care se vor înfiinţa în judeţ în zonele de belvedere, la obiectivele turistice.


Intră acum și în grupul de