Primarul Ion Lungu cauta urgent solutii pentru reluarea furnizarii caldurii in scoli


Intră acum și în grupul de

ion lungu 2013

„Trebuie găsită o soluţie tehnică pentru furnizarea de căldură în şcoli şi grădiniţe”, a declarat marţi primarul Sucevei Ion Lungu, care a discutat în acest sens cu conducerea Termica SA, în condiţiile în care temperaturile exterioare sunt sub 10 grade Celsius. Edilul-şef al Sucevei a precizat că doar 30 la sută dintre şcoli şi grădiniţe au centrale termice proprii.

 Lungu a declarat că este pentru prima dată în cei zece ani de când e primar când se impune furnizarea de căldură începând cu data de 1 octombrie, el arătând că, de obicei, furnizarea agentului termic a început după 15 octombrie.

Primarul a menţionat că în data de 8 octombrie, împreună cu asociaţiile de proprietari, se va decide când se reia furnizarea agentului termic în întreg oraşul.

Societatea de termoficare din Suceava nu mai funcţionează cu centrala electro-termică din primăvara acestui an în condiţiile în care din 9 noiembrie va intra în funcţiune noua centrală termică a municipiului ce este construită de firma Adrem Invest.

 


Intră acum și în grupul de