Acasă Actualitate Primarul Ion Lungu cauta urgent solutii pentru reluarea furnizarii caldurii in scoli

Primarul Ion Lungu cauta urgent solutii pentru reluarea furnizarii caldurii in scoli


Intră acum și în grupul de

ion lungu 2013



„Trebuie găsită o soluţie tehnică pentru furnizarea de căldură în şcoli şi grădiniţe”, a declarat marţi primarul Sucevei Ion Lungu, care a discutat în acest sens cu conducerea Termica SA, în condiţiile în care temperaturile exterioare sunt sub 10 grade Celsius. Edilul-şef al Sucevei a precizat că doar 30 la sută dintre şcoli şi grădiniţe au centrale termice proprii.

 Lungu a declarat că este pentru prima dată în cei zece ani de când e primar când se impune furnizarea de căldură începând cu data de 1 octombrie, el arătând că, de obicei, furnizarea agentului termic a început după 15 octombrie.

Primarul a menţionat că în data de 8 octombrie, împreună cu asociaţiile de proprietari, se va decide când se reia furnizarea agentului termic în întreg oraşul.

Societatea de termoficare din Suceava nu mai funcţionează cu centrala electro-termică din primăvara acestui an în condiţiile în care din 9 noiembrie va intra în funcţiune noua centrală termică a municipiului ce este construită de firma Adrem Invest.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version