Vezi cine este noul presedinte al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii din judetul Suceava!


Intră acum și în grupul de

Rares HresticNoul președinte al Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava este Rareș Hrestic. Anunțul a fost făcut joi, de Liliana Agheorghicesei, președintele Federației Patronale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii din județul Suceava.

Hrestic a precizat că în prezent, Patronatul IMM din județul Suceava are ca membri Întreprinderi Mici și Mijlocii, numărând 1.160 de firme, cu peste 33.000 de angajați, aspect care conferă un grad de reprezentativitate patronatului și organizației sucevene la nivelul județului.

„Considerăm că instituția patronală pe care o reprezentăm trebuie să se regăsească în poziția de factor de influență majoră în ceea ce privește decizia economică la nivelul județului nostru. Dacă dorim un parcurs social ascendent și dezvoltare economică în județ, trebuie să susținem normalitatea în mediul de afaceri, un cadru legislativ coerent, transparență instituțională și încurajarea performanței”, a declarat Rareș Hrestic.

Acesta a spus că instituția suceveană își propune să promoveze și să apare interesele comunității de afaceri, să încurajeze competiția și performanța.

„Ne propunem să activăm pentru sprijinirea întreprinderilor membre prin asistență managerială, juridică, profesională și tehnică. De asemenea, dorim să dezvoltăm și să creștem competența managerială la nivelul IMM-urilor prin implementarea de cursuri profesionale de inițiere, seminarii, dezbateri, dar și să relansăm acele întâlniri business to business pentru relaționarea între partenerii de afaceri. Deopotrivă, ne propunem constituirea de filiale în principalele orașe din județ, dar și structurarea acestora pe specificul economic local”, a mai arătat noul președinte al Patronatului IMM Suceava.


Intră acum și în grupul de