Tabara de la Bucsoaia va fi reparata si igienizata


Intră acum și în grupul de

Ea a spus ca in aceasta tabara suceveana se va pune accent pe asigurarea curateniei si se intentioneaza si schimbarea gresiei in Blocul Alimentar si in sala de mese.

Adomnicai a spus ca are promisiuni din partea Autoritatii Nationale pentru Tineret in subordinea careia se afla si Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar pentru alocarea fondurilor necesare care sa permita realizarea unor lucrari pentru imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa al Taberei Scolare Bucsoaia , inlocuirea schimbatorului de caldura si a trei sute de metri liniari de conducta de apa. Adomnicai a spus ca potrivit unui proiect intocmit de specialisti, pentru realizarea acestor investitii la Tabara Bucsoaia sint necesare 1,6 miliarde de lei.

Ea a explicat ca sint multe solicitari din tara pentru petrecerea vacantei in Tabara de la Bucsoaia , chiar pentru cantonamente sportive, tinindu-se cont ca tabara este amplasata in zona de munte, intr-un peisaj deosebit, de aceea este necesara realizarea acestor investitii si obtinerea autorizatiei sanitare de functionare.

Reamintim ca Tabara Scolara de la Bucsoaia nu detine in prezent autorizatie sanitara de functionare.


Intră acum și în grupul de