Tabara de la Bucsoaia va fi reparata si igienizata

Ea a spus ca in aceasta tabara suceveana se va pune accent pe asigurarea curateniei si se intentioneaza si schimbarea gresiei in Blocul Alimentar si in sala de mese.

Adomnicai a spus ca are promisiuni din partea Autoritatii Nationale pentru Tineret in subordinea careia se afla si Agentia Nationala a Taberelor si Turismului Scolar pentru alocarea fondurilor necesare care sa permita realizarea unor lucrari pentru imbunatatirea sistemului de alimentare cu apa al Taberei Scolare Bucsoaia , inlocuirea schimbatorului de caldura si a trei sute de metri liniari de conducta de apa. Adomnicai a spus ca potrivit unui proiect intocmit de specialisti, pentru realizarea acestor investitii la Tabara Bucsoaia sint necesare 1,6 miliarde de lei.

Ea a explicat ca sint multe solicitari din tara pentru petrecerea vacantei in Tabara de la Bucsoaia , chiar pentru cantonamente sportive, tinindu-se cont ca tabara este amplasata in zona de munte, intr-un peisaj deosebit, de aceea este necesara realizarea acestor investitii si obtinerea autorizatiei sanitare de functionare.

Reamintim ca Tabara Scolara de la Bucsoaia nu detine in prezent autorizatie sanitara de functionare.