Cadrele didactice din invatamantul prescolar sucevean vor serba, sambata, “Ziua Educatiei”


Intră acum și în grupul de

Gheorghe LazarCadrele didactice din învățământul preșcolar vor celebra sâmbătă, 5 octombrie 2013, Ziua Educaţiei – Ziua punţii dintre generaţii, transmite într-un comunicat de presă, șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Gheorghe Lazăr.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, vor fi organizate, pe zone, de către cadre didactice competente, mai multe tipuri de activități și festivități, prezentări frumoase despre învățământul preșcolar, despre rezultatele obținute în ultima perioadă de către dascăli și de către instituțiile preșcolare, vor avea loc întâlniri cu partenerii educaționali, oficialități și iubitori ai ideii de educație. Un loc important se va aloca întâlnirilor de suflet între generații, între cadrele didactice și predecesoarele lor, mulțumirilor și recompenselor sau altor semne de recunoaștere și apreciere a muncii depuse în slujba copilului.

Lazăr a arătat că la acțiune vor participa oficialități locale și personalități, reprezentanți din toate grădinițele din zonă, directoare, metodiste, responsabile de cerc și pensionare.

Fiecare grădiniță a avut un termen să ia legatura cu pensionarii ei, să-i invite la activitate, iar dacă au avut confirmarea acestora, a transmis coordonatorului din zonă numele lor.

Pensionarii vor fi recompensați cu scrisori de mulțumire, flori, cărți și vor participa la scurte și frumoase prezentări despre învățământul preșcolar, vor viziona imagini din grădinițe și din timpul activităților cu copiii, vor urmări mini spectacole omagiale susținute de copii sau de artiși.

“Acțiunile se realizează, în afara contribuțiilor și prin sprijin de la sindicat, de la primării sau din sponsorizări”, se mai arată în document.


Intră acum și în grupul de