Evaluare a activitatii de invatamint a Colegiului Militar Stefan cel Mare


Intră acum și în grupul de

El a spus ca aceasta evaluare se realizeaza la un interval de trei -patru ani si vizeaza managementul institutiei, calitatea actului didactic, rezultatele obtinute de elevi , baza didactico- materiala , precum si alte elemente specifice institutiei militare de invatamint preuniversitar.

Moisa a apreciat ca in anul scolar 2003-2004 , activitatea desfasurata la acest colegiu militar se inscrie in cerintele invatamintului preuniversitar, obtinindu-se rezultate bune si foarte bune.

El a spus ca la sfirsitul primului semestru, media generala a colegiului a fost 8,36, iar un numar de sase elevi ai CM „Stefan cel Mare ” s-au calificat la fazele nationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare la disciplinele matematica, fizica, logica, geografie, limba rusa, din care trei au obtinut premii si mentiuni.

In anul scolar 2003-2004, Colegiul Militar Stefan cel Mare scolarizeaza in clasele IX-XII, 500 de elevi, din care 100 sint din Republica Moldova.

Comandantul CM din Cimpulung Moldovenesc a spus ca in data de 17 iunie 2004 va avea loc ceremonia de decorare a drapelului de lupta al colegiului ca urmare a rezultatelor obtinute in ultimii ani, iar in luna noiembrie se implinesc 80 de ani de la infiintarea acestei unitati de invatamint militar.

Eleva Ana Maria Pantea de la Colegiul Militar „Stefan cel Mare” din Cimpulung Moldovenesc a obtinut premiul intii la Olimpiada Nationala de stiinte socio-umane care s-a desfasurat la Bucuresti in perioada 5-9 aprilie.


Intră acum și în grupul de