Oferta turistica a Bucovinei promovata la Iasi. Zece persoane au castigat vacante in Bucovina

Un număr foarte mare de vizitatori au participat, în perioada 11 – 13 octombrie la Târgul de Turism al Bucovinei organizat în Iaşi, mai ales că acţiunea de promovare s-a suprapus cu venirea în Iaşi a pelerinilor care s-au rugat la Sf. Parascheva.

Consiliul Judeţean Suceava a organizat, în week-end, în colaborare cu Iulius Mall Iaşi, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei şi Asociaţia ”Produs în Bucovina”, cea de-a treia ediţie a Târgului de Turism al Bucovinei. În cadrul manifestărilor desfăşurate pe parcursul a trei zile, în parcarea Iulius Mall Iaşi, vizitatorii au avut posibilitatea de a cunoaşte oferta turistică a judeţului Suceava şi de a vizita expoziţia cu vânzare a produselor gastronomice tradiţionale bucovinene.

targ

Deschiderea oficială a avut loc vineri, 11 octombrie 2013, la orele 1300, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin-Ioan Nechifor, a prefectului judeţului Suceava, Florin Sinescu, precum şi a primarului municipiului Iaşi,  Gheorghe Nichita.

În cele trei zile, între orele 9.00 – 20.00, au avut loc demonstraţii de meşteşuguri tradiţionale bucovinene, au evoluat grupuri folclorice şi ansambluri artistice din judeţul Suceava şi s-au făcut extrageri în cadrul tombolei ”Weekend în Bucovina”, cei zece câştigători urmând să-şi petreacă câte un week-end în lunile octombrie sau noiembrie 2013 la pensiuni turistice sau hoteluri din judeţul Suceava.

Târgul de Turism al Bucovinei a constituit un bun prilej de promovare a ofertei turistice a judeţului Suceava, atrăgând un număr foarte  mare de vizitatori la toate manifestările organizate, apreciază CJ Suceava într-un comunicat de presă.