„300 dimineti calduroase” oferite de Shopping City Suceava

afis 300 dimineti calduroaseÎn sezonul rece, Shopping City Suceava îţi face dimineţile călduroase! În perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2013, Shopping City Suceava oferă „300 dimineţi călduroase” celor mai fideli clienţi care păşesc pragul centrului comercial, invitându-i să-şi înceapă ziua cu o ceaşcă fierbinte de ceai pregătită cu unul din cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei, informează reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, pentru a participa la campanie, clientii trebuie să vină la cumpărături la Shopping City Suceava, în perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2013, să cumpere de 3 ori de minim 100 lei (o dată din hypermarketul Carrefour şi de două ori, în zile diferite, din magazinele din Shopping City Suceava) şi să vină cu bonul fiscal la info point-ul situat în faţa magazinului Leonardo în aceeaşi zi în care au făcut cumpărăturile pentru ştampilarea talonului. Pentru fiecare bon de minim 100 lei, clientul va primi o ştampilă pe talonul de participare la tombolă. Primii 300 de clienţi care adună 3 ştampile, vor primi pe loc un fierbator electric pentru ceai.

Pentru mai multe informații privind regulamentul Campaniei, accesați pagina de Facebook Shopping City Suceava sau website-ul www.shoppingcitysuceava.ro

Magazinele din Shopping City Suceava s-au pregătit pentru anotimpul de toamnă şi îi aşteaptă pe pasionaţii de shopping să-şi reînnoiască garderoba cu noile colecţii de sezon.