Grup de hoti de combustibili din vagoane prinsi de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Directia Politiei de Frontiera Radauti a informat, joi, ca o echipa de politisti de la IJPF Suceava efectua, marti dupa-amiaza, o misiune in zona statiei CFR Dornesti din judetul Suceava si a surprins in flagrant un grup de zece persoane care sustragea combustibil dintr-un vagon cisterna , iar la aparitia echipajului, acestia au fugit printre vagoanele de marfa in lunca riului Suceava fara a se supune somatiilor repetate ale politistilor de frontiera.

Cele zece persoane si-au abandonat trei autoturisme cu numere de inmatriculare de Suceava, recipientii plini cu aproximativ 1000 de litri de combustibil, canistrele ce urmau a fi umplute, precum si doua furtune din plastic, o ranga si alte obiecte folosite la sustragerea combustibilului.

Cercetarile in acest caz au fost continuate de o echipa operativa a IJPF Suceava impreuna cu politisti de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Dornesti.

Actele de constatare intocmite au fost inaintate ulterior Politiei Transporturi Feroviare Suceava careia i-a fost declinata competenta prin Parchetul Tribunalului Suceava continuindu-se cercetarile pentru furt calificat si asocierea in vederea savirsirii de infractiuni.

Totodata, au fost predate autoturismele abandonate, recipientii cu combustibili si celelalte obiecte descoperite la locul furtului , urmind continuarea cercetarilor pentru identificarea autorilor, stabilirea prejudiciului produs de persoanele implicate in furt si evaluarea cantitatii de combustibil sustrase.


Intră acum și în grupul de