Acasă Actualitate Grup de hoti de combustibili din vagoane prinsi de politistii suceveni

Grup de hoti de combustibili din vagoane prinsi de politistii suceveni


Intră acum și în grupul de

Directia Politiei de Frontiera Radauti a informat, joi, ca o echipa de politisti de la IJPF Suceava efectua, marti dupa-amiaza, o misiune in zona statiei CFR Dornesti din judetul Suceava si a surprins in flagrant un grup de zece persoane care sustragea combustibil dintr-un vagon cisterna , iar la aparitia echipajului, acestia au fugit printre vagoanele de marfa in lunca riului Suceava fara a se supune somatiilor repetate ale politistilor de frontiera.

Cele zece persoane si-au abandonat trei autoturisme cu numere de inmatriculare de Suceava, recipientii plini cu aproximativ 1000 de litri de combustibil, canistrele ce urmau a fi umplute, precum si doua furtune din plastic, o ranga si alte obiecte folosite la sustragerea combustibilului.



Cercetarile in acest caz au fost continuate de o echipa operativa a IJPF Suceava impreuna cu politisti de la Postul de Politie Transporturi Feroviare Dornesti.

Actele de constatare intocmite au fost inaintate ulterior Politiei Transporturi Feroviare Suceava careia i-a fost declinata competenta prin Parchetul Tribunalului Suceava continuindu-se cercetarile pentru furt calificat si asocierea in vederea savirsirii de infractiuni.

Totodata, au fost predate autoturismele abandonate, recipientii cu combustibili si celelalte obiecte descoperite la locul furtului , urmind continuarea cercetarilor pentru identificarea autorilor, stabilirea prejudiciului produs de persoanele implicate in furt si evaluarea cantitatii de combustibil sustrase.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version