Alti doi presedinti de Birouri Electorale de Circumscriptie au fost schimbati


Intră acum și în grupul de

Astfel, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie de la Fundu Moldovei, Gheorghe Bedrule a fost inlocuit cu Nicolae G. Bartolomeu, dupa ce Bedrule a spus ca in perioada 3 – 6 iunie este programat la un control medical, in timp ce la Biroul de Circumscriptie de la Satu Mare, s-a decis schimbarea lui Petru Donisan cu Aurica Hutanu.

Donisan nu putea fi presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie deoarece fratele sau candideaza pentru un mandat de consilier in acea localitate.

Reamintim ca in judetul Suceava au mai fost inlocuiti un presedinte si sase loctiitori de Birouri Electorale de Circumscriptie. Asemenea masuri au fost luate in cazul presedintelui Biroului Electoral de Circumscriptie din Draguseni si a loctiitorilor de la Brosteni, Bosanci, Dumbraveni, Straja, Vama si Vulturesti. La Draguseni si Straja s-a hotarit schimbarea presedintelui si respectiv a loctiitorului de Birou Electoral, dupa ce persoanele desemnate in aceste functii au spus ca vor fi in strainatate in timpul scrutinului electoral, iar in ceea ce-l priveste pe loctiitorul de la Brosteni, acesta a suferit un accident rutier. La Bosanci, loctiitorul nu avea minim studii medii, asa cum spune legea, in timp ce in situatiile de la Vama, Vulturesti si Dumbraveni a fost vorba de loctiitori care sunt rude cu persoane care vor candida pentru consiliile din aceste localitati, drept pentru care ei nu pot face parte din Birourile Electorale de Circumscriptie.


Intră acum și în grupul de