Doi morti si un ranit grav dupa ce un Matiz a intrat intr-un mini-autocar


Intră acum și în grupul de

Două persoane au murit, vineri seara, pe DN 17, înainte de intrarea în comuna Păltinoasa, după ce maşina în care se aflau, un Matiz, a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-un mini-autocar care efectua o cursă regulată între Băile Felix şi Rădăuţi.

accident patrauti 12 mar

Purtătorul de cuvânt al IJP Suceava, inspector principal Ionuţ Epureanu, a declarat că un autoturism Matiz circula vineri seara dinspre Suceava spre Gura Humorului, iar în condiţiile de carosabil umed, după intersecţia spre Ciprian Porumbescu, şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un mini-autocar.

El a arătat că în urma impactului, şoferul şi pasagerul din dreapta din Matiz au murit, iar pasagerul din spate a fost grav rănit şi a fost transportat la spital.

Epureanu a precizat că în mini-autocar se aflau 23 de pasageri care nu au suferit răni.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, şoferul, Vasile Filimon, în vârstă de 29 de ani, care era agent de vânzări de o lună, la o firmă romanească de băuturi, se afla în maşina de serviciu alături de soţia sa, în vârstă de 25 de ani, cu care se căsătorise recent şi cu cumnata sa în vârstă de 16 ani.


Intră acum și în grupul de