PSD Suceava, fruntas la depunerea listelor de candidati pentru alegerile locale


Intră acum și în grupul de

Presedintele PSD Suceava, Gavril Mirza, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca PSD a depus deja liste complete de candidati pentru functiile de consilier local si primar la Birourile Electorale de Circumscriptie dintr-un numar de 103 localitati. „Cred ca asta dovedeste o buna organizare, o buna capacitate de a coordona actiunile de campanie,si sigur, daca mai era nevoie, demonstreaza inca o data partidelor de opozitie ca nu exista nici un impediment cu acele declaratii de avere care au fost cerute pentru mai multa transparenta”, a spus presedintele PSD Suceava. Gavril Mirza a precizat ca PSD va incheia operatiunea de depunere a listelor de candidati in cursul zilei de astazi raminind insa in suspensie lista de candidati pentru Consiliul Judetean care va fi depusa la Biroul Electoral Judetean cel mai probabil vineri. Mirza a spus ca aceasta lista va mai suferi niste modificari in sensul ca reprezentantilor tineretului le vor mai fi oferite inca doua locuri eligibile pe linga cele doua prevazute initial. Seful social- democratilor suceveni a evitat sa dea nume, dar a spus ca presedintele organizatiei judetene de tineret a PSD, Ovidiu Dontu, actualmente consilier judetean, va fi prezent pe lista de candidati la Consiliul Local Municipal Suceava pe un loc eligibil.

Pe de alta parte, PNL avea depuse, marti, liste de candidati in 60 de localitati, iar PD doar in 30 de localitati sucevene.

Termenul final de depunere a listelor la Birourile Electorale de Circumscriptie este 8 mai, data de incepere a campaniei electorale.


Intră acum și în grupul de