Suceveanca Alexandra Popovici se pregateste pentru duelul de la “Dansez pentru tine”

Suceveanca Alexandra Popovici s-a pregatit toata saptamana pentru a face fata cu brio duelului pe care va trebui să il treaca vineri seara, alaturi de partenerul sau Sorin Brotnei, in competitia visurilor, de la emisiunea „Dansez pentru tine” (sezonul 14).

Acest lucru este vizibil şi din fotografiile pe care partenerul sau de dans le-a postat pe o cunoscută retea de socializare, în care Alexandra apare alături de Sorin şi de coregraful lor Georgiana Caita, alias Caprioara, in timpul, sau la sfarsitul antrenamentelor.

Reamintim ca in timpul emisiunii de saptamana trecuta, Alexandra a declarat ca isi doreste sa implineasca visul tatalui ei, profesor si coregraf, cel care a si infiintat in urma cu sapte ani grupul folcloric “Dor”. Alexandra a avut o copilarie foarte grea, pentru ca parintii nu i-au fost alaturi. Si-a cunoscut tatal abia cand avea 11 ani, cand a intrat intr-un ansamblu popular.

“Toata lumea stia ca sunt fata lui, numai el nu. Nu stia nici macar ca exist. Eram fericita ca in sfarsit il am aproape de mine chiar daca el nu stia cine sunt”, a spus tanara.

La 14 ani, Alexandra si-a facut curaj si i-a spus ca este copilul lui, au inceput sa lucreze impreuna in cadrul ansamblului folcloric “Dor”, iar asta a fost cea mai mare bucurie din viata Alexandrei.

Din cauza problemelor materiale, ansamblul “Dor” este aproape in pragul dezmembrarii, iar acest lucru l-ar distruge pe tatal ei. Alexandra lupta in pasi de dans pentru a impiedica asta!

Pentru a putea merge mai departe în competitia visurilor, Alexandra si Sorin au nevoie si de sustinerea publicului, a celor de acasa, care ii pot salva sunand la 0900.760.403 sau trimitand sms la 1322 cu textul ‘Sorin’.