La Mitocul Dragomirnei candidatul PD la functia de primar a trecut la PNTCD


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD Suceava, Brindusel Nichitean, a declarat ca din cauza acestei situatii, PD a fost nevoit sa inregistreze o alta candidatura pentru functia de primar la Biroul electoral de circumscriptie din Mitocu Dragomirnei. Astfel, dupa ce candidatul inscris initial, Constantin Ungureanu, s-a inscris in PNTCD, Partidul Democrat a inregistrat candidatura lui Mihai Pentiuc la functia de primar al comunei.

Ungureanu si-a retras, simbata, candidatura de la Biroul electoral, dupa care si-a depus o noua candidatura din partea PNTCD. El a venit si cu lista de candidati ai PD pentru Consiliul Local din comuna, ca fiind din partea PNTCD.

Brindusel Nichitean a spus ca intreaga lista de consilieri locali prezentata de Ungureanu nu continea declaratiile de acceptare din partea candidatilor si sustine ca lista reala ramine cea inregistrata initial de PD.

De remarcat este ca PNL a constestat candidatura lui Vasile Gherman(PD) pentru un nou mandat de primar al comunei Slatina motivind ca acesta nu are domicilul in localitatea in care candideaza.


Intră acum și în grupul de