PRM si PNL Suceava reclamate de PSD la Politie in legatura cu afisajul electoral


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, viceprimarul Simion Botezatu, a declarat ca afisele electorale ale PRM sint ilegale din cauza ca nu contin, potrivit Legii finantarii partidelor politice, datele privind editorul si tipografia unde au fost tiparite pentru a se stabili cu exactitate sumele folosite pentru acestea.

Botezatu a mentionat ca a mai reclamat Politiei ca PNL a incalcat legea in ceea ce priveste afisajul electoral intrucit a prelungit afisele cu candidatul la functia de primar, lipind un alt tip de afis, nerespectind limitele legale pentru dimensiunile afiselor postate pe panourile puse la dispozitie gratuit de Primarie. El a spus ca liberalii suceveni au lipit insemne electorale pe casa scarilor mai multor blocuri, pe garaje sau alte suprafete fara acceptul proprietarilor acestor suprafete folosite pentru afisaj.

PSD Suceava a sesizat Politiei, ca mai multe afise ale candidatului PSD la functia de primar al municipiului Suceava, Marian Ionescu, au fost deteriorate sau murdarite cu aracet. El suspicioneaza ca acestea au fost deteriorate de echipa de lipitori de afise PRM intrucit urmele de pensula cu care au fost murdarite afisul PSD sint identice cu urmele de pensula din jurul afisului candidatului PRM.


Intră acum și în grupul de