Barbat de 60 de ani din Todiresti, lovit cu o bucata de fier de propriul frate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din comuna suceveană Todireşti s-a ales cu dosar penal după ce şi-a lovit fratele cu o bucată de fier în urma unor discuții cu privire la moștenire, lăsându-l plin de sânge.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești, au fost sesizați duminică seară prin ”S.N.U.A.U 112”  de B.Anton, de 62 ani, din comuna Todirești, cu privire la faptul că fratele său, B.Vasile, de 60 ani, din aceeaşi localitate, se află în curtea locuinței plin de sânge.

Din primele verificări s-a stabilit faptul că partea vătămată B.Vasile locuiește atât la sora sa, cât și la casa părintească împreună cu fratele său, B.Anton, fiind cunoscut ca un consumator împătimit de alcool.

Inițial, până a fi preluat de ambulanță partea vătămată B.Vasile, datorită stării de ebrietate nu a putut da detalii despre eveniment, fiind transportat la Spitalul Județean ,,Sfântul Ioan cel Nou”, Suceava pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Din declarația verbală a părții vătămate B.Vasile dată polițiştilor la spital rezultă că a fost lovit cu o bucată de fier de către fratele său B.Anton în curtea locuinței sale, în urma unor discuții cu privire la moștenire.

  Față de B.Anton s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală, precizează sursa citată.

 

 


Intră acum și în grupul de