S-a reluat alimentarea cu energie electrica a centrului Falticeniului


Intră acum și în grupul de

Sucursala de Distributie si Furnizare a Energiei Electrice Suceava a informat , marti, ca in cursul dupa-amiezii de luni, in jurul orei 16,55 au fost realimentati cu energie electrica toti consumatorii afectati de deteriorarea de catre un excavator a cablului de 20 kV dintre PT13 si PT 71 din Falticeni.

Excavatorul efectua lucrari de decopertare pentru SC PROTICOVPROD SRL in apropiere de Autogara Falticeni.

„Numai costul lucrarilor de remediere se ridica la circa 60 milioane de lei fara a tine cont de energia nelivrata consumatorilor si disconfortul generat”, se arata in comunicatul SDFEE Suceava.

Electricienii SDFEE Suceava si AISE Suceava au terminat reparatiile in cursul noptii de luni spre marti , iar revenirea la schema normala se va face dupa anuntarea principalilor consumatori in cursul zilei de marti.

„Evenimentul nu ar fi avut loc daca se respectau prevederile legale privind efectuarea sapaturilor. Se vede ca avizele ce sint emise de SDFEE Suceava la solicitarea beneficiarilor nu sint o cerinta birocratica , utilitatea lor este evidenta, bineinteles cu conditia ca prevederile din avize sa fie si respectate”, se mai arata in comunicatul SDFEE Suceava.


Intră acum și în grupul de