Centrul de Documentare pentru elevii din Liteni va fi inaugurat vineri


Intră acum și în grupul de

Acest nou centru este al treilea care va functiona in judet dupa cele de la Satu Mare si Straja care deja au trecut de faza de evaluare si se afla in competitie cu alte centre de profil din tara.

Inspectorul scolar sucevean Rita Cintiuc a declarat , joi, ca alte cinci scoli din Baia, Cajvana, Vatra Moldovitei, Dorna Arini si Malini au fost nominalizate ca centre de documentare si informare , iar dintre acestea, cele de la Baia si Malini se mai afla in stadiul inaugurarilor.

Cintiuc a spus ca aceste centre de documentare si informare ofera posibilitatea elevilor sa ajunga la informatia dorita prin accesul la internet , dar si prin consultarea materialelor si cartilor aflate in dotarea acestor centre.

„Este un spatiu in care elevii se intilnesc si lucreaza la diferite proiecte sau teme , in echipa, prin culegerea informatiilor din fondul de carte existent, dar si prin accesul la internet”, a spus Cintiuc.

Ea a subliniat ca intr-o a treia etapa a acestui proiect, la cererea scolilor, ISJ Suceava a nominalizat alte 11 scoli si grupuri scolare pentru obtinerea aprobarii MEC privind infiintarea unor centre de documentare si informare in aceste unitati scolare.


Intră acum și în grupul de