Acasă Actualitate Colectarea contributiei la Sanatate pentru persoanele fizice se va face pe zone

Colectarea contributiei la Sanatate pentru persoanele fizice se va face pe zone


Intră acum și în grupul de

Aceasta hotarire a fost luata pentru a raspunde solicitarilor populatiei judetului Suceava privind facilitarea platii contributiei la Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.

Potrivit unui comunicat al CJAS Suceava, colectarea contributiilor pentru asigurari sociale de sanatate se va face de catre un reprezentant al CJAS Suceava, specializat in acest domeniu, in fiecare zi lucratoare a saptamanii, in intervalul orar 8,30 – 13,30, pe zone.



Programul stabilit de CJAS prevede ca in cursul zilei de luni persoanele fizice care doresc sa achite contributia pentru asigurarile sociale de sanatate se pot prezenta la Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc. Cei din Gura Humorului pot achita, marti, aceste contributii la casieria Casei de Cultura Orasenesti, cei din Siret in localul Policlinicii Orasenesti in cursul zilei de miercuri.

Persoanele fizice din Radauti pot achita , joi, la Ambulatoriul de Specialitate, cam.35 din cadrul Spitalului Municipal Radauti, iar cei din Falticeni , vineri, la Policlinica Municipala – camera 01.

Pentru plata contributiei, solicitantii vor trebui sa prezinte buletinul sau cartea de identitate,

ultima chitanta cu care a achitat contributia, o adeverinta privind venitul agricol-eliberata de primarie, precum si alte acte doveditoare ale achitarii contributiei la fondul de sanatate (copie dupa cartea de munca, carnet de somaj, etc.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version