Autospeciala a unei firme din Craiova, furata de la Cantonul Silvic din Capu Campului


Intră acum și în grupul de

 Un angajat al unei societăţi comerciale din Craiova a  sesizat poliţia că persoane necunoscute au furat din zona Cantonului silvic, o autospecială ce aparţine firmei respective.

 Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, în urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că autospeciala a fost folosită de angajaţii societăţii din Craiova în cadrul activităţilor de forare la sonda amplasată în localitatea suceveană Capu Câmpului, în zona Cantonului silvic şi care a funcţionat până la mijlocul lunii iulie.

 Ulterior, autospeciala a fost parcată în spatele Cantonului silvic, furtul având loc în perioada 15 – 18 noiembrie 2013, fapt confirmat şi de un angajat al Ocolului Silvic Gura Humorului.

Autospeciala nu a fost predată în custodie sau în pază vreunei persoane din localitate, valoarea acesteia urmând a fi comunicată de  firma din Craiova, precizează sursa citată care menţionează că poliţiştii fac cercetări pentru furt calificat, dar şi  verificări în vederea stabilirii existenţei neglijenţei în serviciu a persoanei responsabile cu gestiunea autospecialei, mai precizează sursa citată.


Intră acum și în grupul de