Tour-operatori rusi, viziteaza obiective turistice romanesti


Intră acum și în grupul de

Vizita a debutat cu intalnirea dintre conducerea Autoritatii Nationale pentru Turism si reprezentanti ai asociatiilor profesionale si patronale de turism din Romania (ANTREC, OPTBR, FIHR, ANAT).

Reuniunea a avut loc la sediul Autoritatii Nationale pentru Turism din cadrul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului, unde au fost discutate aspecte privind introducerea vizelor de intrare in Romania pentru cetatenii rusi si organizarea unor curse de tip charter pentru transportul turistilor rusi care vin in Romania, pe ruta directa Moscova – Constanta.

Partea rusa a solicitat sprijinul in ceea ce priveste actiunile de promovare initiate de Asociatia de Promovare a Romaniei ca destinatie turistica pe piata din Rusia, si a mentionat necesitatea punerii la dispozitie a mai multor informatii despre Romania in limba rusa.

Incepand de joi, pe parcursul a cinci zile, grupul a inceput un tur de documentare prin tara, avand ca obiective turistice: Valea Prahovei (cu vizite la hoteluri din statiunea Sinaia, Castelul Peles, Castelul Bran si hoteluri din Poiana Brasov) si cateva hoteluri din statiunile de pe litoralul romanesc.


Intră acum și în grupul de