PSD Suceava-Protocolul opozitiei anti PSD nu respecta vointa membrilor onesti


Intră acum și în grupul de

Filiala Judeteana a Confederatiei Sindicatelor Nationale – „Meridian”



Uniunea Judeteana Suceava a Confederatiei Nationale a Sindicatelor Libere din Romania – „Fratia”



Federatia Nationala a Pensionarilor din Romania – Organizatia Judeteana Suceava



Asociatia Pensionarilor CFR din Romania – Filiala Suceava



Filiala Suceava a Partidei Rromilor – Social Democrata din Romania



„Aceasta exprima vointa tuturor membrilor acestor asociatii la nivel judetean de a sprijini si sustine PSD in alegerile locale si generale convinsi fiind de buna colaborare de pana in prezent si de proiectele de viitor stabilite de comun acord” se arata in comunicat.



„In contradictie cu realitatea, asazisul protocol al opozitiei, despre care se face atata

caz, nu este decat o simpla intelegere intre unii lideri ai acestor formatiuni politice al caror singur obiectiv este denigrarea PSD si a liderilor sai. El nu exprima nici pe departe vointa politica a membrilor onesti si cinstiti ai acestor partide, pe care noi cei din PSD ii respectam, pentru ca nu au fost consultati in nici un fel.



Unii semnatari ai acestui „document” nici macar nu mai recunosc ca l-au semnat (PNTCD si PD) iar altii nu-l recunosc ca o sustinere a Coalitiei PNL – PD – PRM ci doar ca o intelegere conjuncturala pe perioada campaniei fara nici o alta relevanta.



„Protocolul” acesta nu este decat expresia neputintei si disperarii unor lideri din opozitie in frunte cu senatorul Gheorghe Flutur, care inteleg tot mai bine ca vor pierde din nou alegerile in judetul Suceava.



Asiguram intregul electorat suceava ca PSD este mai puternic si mai unit ca oricand.



Realizarile in ultimi 4 ani au schimbat in bine fata judetului nostru iar proiectele aflate in derulare reprezinta garantia ca in mandatul 2004 – 2008 judetul Suceava va cunoaste cea mai puternica dezvoltare din istoria sa”, se mai precizeaza in documentul citat.


Intră acum și în grupul de