Ungureanu Box a vernisat expozitia Amintiri din padurea cu fluturi


Intră acum și în grupul de

Expozitia care a fost deschisa la Complexul Muzeal Bucovina din Suceava contine peste 150 de lucrari de satira, in special la adresa partidelor din opozitie si in special a PNL. Potrivit autorului, PNL este cel mai important partid din opozitie si merita sa i se faca reclama in acest mod, in conditiile in care PSD este o forta si nu mai are nevoie de reclama.

Tablourile redau chipuri ale unor politicieni din PNL, PD, PUR, PRM, iar lucrarile au fost expuse in diferite sali cu tematici distincte.

Prezent, ca de obicei, la vernisajele expozitiilor lui Ungureanu Box, criticul de arta iesean Valentin Ciuca , a spus ca expozitia „este un exercitiu de admiratie al artistului fata de dumneavoastra, este rezolvarea, prin terapeutica surisului, a uneia din gravele maladii ale secolului si anume, aceea a pierderii simtului umorului”.

El a subliniat ca aceasta expozitie constituie un eveniment tocmai prin tonul declarat polemic, de intelegere din mers al jocului splendid al democratiei , intre care este si dreptul la exprimare.

Konstantyn Ungureanu Box s-a declarat „un om de satira” subliniind ca epigramele care insotesc lucrarile plastice au fost compuse de el „fara a cauta ura si rica”.


Intră acum și în grupul de