Cel mai mare spital privat de chirurgie din tara a fost inaugurat la Suceava


Intră acum și în grupul de

Spitalul Chirurgical „Bethesda”, care va functiona intr-o fostã cresã de pe Calea Unirii va fi administrat de medicul chirurg Stefan Puscasu.

El a declarat cã investitia a fost de un milion de euro, iar spitalul dispune de doua sali de operatie moderne prevazute cu un sistem de filtrare a aerului , o sala de nasteri, iar sterilizarea apei necesare spalarii miinilor chirurgilor se realizeaza printr-un sistem de microfiltre, sistem utilizat in prezent in tari din Uniunea Europeana.

Puscasu a subliniat ca acest spital are autonomie, fiind dotat cu statie de oxigen proprie, statie de sterilizare, spalatorie, si bucatarie functioneaza intr-o cladire de sine statatoare si va oferi servicii complementare celor din spitalele publice din judet, precum si conditii hoteliere deosebite, cu facilitati multiple.

Acest proiect s-a realizat cu sprijinul „unor prieteni” din Anglia, SUA, Olanda , Elvetia si Romania, a spus Puscasu care a precizat ca intentioneaza sa colaboreze cu medici din Suceava, din centrele universitare din tara , dar si cu medici din strainatate.

Directorul Directiei de Sanatate Publica Suceava, Cristian Irimie, a declarat ca inaugurarea acestui spital este o alternativa la sistemul public de sanatate din Romania.


Intră acum și în grupul de