Tigari de contrabanda ascunse intr-un Chrysler condus de un barbat din Dorohoi


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au descoperit şi confiscat 1.265 pachete ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse în portierele unui autoturism, ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în România.

Astfel, sâmbătă după amiaza, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, conducând un autoturism marca Chrysler, Daniel M. de 38 de ani din Dorohoi.

tigari contrabanda 2

            Existând suspiciuni că acesta transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră şi lucrătorii vamali au procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra persoanei, bagajelor şi autoturismului.

Cu această ocazie, echipa comună de control a descoperit în portierele autoturismului cantitatea de 1.265 pachete cu ţigări, marca Monte Carlo, cu timbru de Ucraina.

Drept urmare, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 1.543 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, cetăţeanul român a fost sancţionat contravenţional de către autorităţile vamale cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul marca Chrysler a fost reţinut până la plata amenzii.


Intră acum și în grupul de