Reducerile de Black Friday continua la Shopping City Suceava si pe 29 noiembrie!


Intră acum și în grupul de

afis black friday SCSReducerile de Black Friday continuă la Shopping City Suceava şi pe 29 noiembrie 2013, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, pentru Black Friday, cea mai aşteptată zi de reduceri din an, magazinele din Shopping City Suceava au pregătit oferte irezistibile, cu reduceri de până la 50% sau chiar 70% la o gamă largă de produse, astfel încât fiecare client are ocazia de a-şi cumpăra obiectele preferate la un preţ redus.

Pentru cei care îşi doresc să-şi înnoiască garderoba pentru sărbătorile de iarnă, Black Friday este momentul perfect, deoarece Takko Fashion  va oferi reduceri de 20% la toate produsele, New Yorker – voucher 30% reducere pentru cei care se înscriu în baza de date a magazinului, Mondex – reducere de 8% la toate produsele Mondex, 16 % reducere pentru posesorii de Card de Fidelitate Mondex, Dovani – 20% la toarte produsele, Secuiana – 50% la pantaloni, Gatta – 20% la toate produsele  + cadou o pereche de ciorapi la cumpărături de minim 6 perechi de ciorapi, Pada Murre – extra reducere de 10% la toate produsele, ofertă care se va cumula cu toate reducerile, iar al doilea produs va fi la jumătate de preţ (valabilă până la data de 8.12.2013), COAX – până la 30% reducere la toate produsele, Raison D’Etre by Insense – 50% reducere la orice articol de lenjerie Triumph, orice haină damă XXL la doar 99,99 lei, orice pulover de damă şi bărbaţi la doar 39,99 lei, orice jeans damă la doar 49,99 lei. Totodată, vor exista reduceri şi la încălţăminte: Leonardo – 33% reducere la toate produsele Otter – 20% discount la încălţăminte şi marochinărie. Şi magazinul Villarte va oferi o reducere de 20% la toate produsele în această zi, iar pentru iubitorii de bijuterii, Sabrini a pregătit 20% reducere la toate produsele  cu excepţia bijuteriilor din aur, a verighetelor şi a produselor aflate în alte promoţii.

În document se arată că, în ceea ce priveşte gama de optică, vor exista reduceri speciale cu ocazia campaniei de Black Friday, astfel că magazinul OPTIC LAND va oferi 50% reducere la rame şi lentile şi 25% reducere la lentile de contact, iar Plusoptic a pregătit reduceri de până la -70% la produsele selectate.

Alexandria Librării a pregătit o ofertă specială pentru cei care iubesc lectura, aşa încât, cine achiziţionează două cărţi aparţinând editurilor Nemira şi Nemira Publishing House, o va primi pe cea de-a treia gratuit.

Ofertele speciale vor continua şi în zona de food, KFC oferind clienţilor la orice meniu de aripioare achiziţionat (de 5 sau 8), un meniu identic (1+1 Gratis, la Meniul de 5/8 Aripioare).

Mobexpert va începe programul cu o oră mai devreme în data de 29 noiembrie, adică de la ora 09:00, pentru a oferi ocazia clienţilor de a se bucura de reducerile de 50% la o serie de produse selectate din gama de decoraţiuni.

Hypermarketul Carrefour  a pregătit clienţilor campania „11 X Black Friday”  în cadrul căreia clienţii au şansa de a achiziţiona până pe 2 decembrie produse electronice, electrocasnice şi IT cu reduceri importante.

Pasionaţii de electronice, electrocasnice şi IT au beneficiat în weekendul 22-24 noiembrie 2013 de reduceri substanţiale la magazinele de profil din Shopping City Suceava, precum: Media Galaxy, Flanco, dar şi hypermarketul Carrefour, care anul acesta şi-au surprins clienţii şi au devansat reducerile de Black Friday cu o săptămână, înregistrând astfel un real succes. La Media Galaxy vor continua reducerile şi pe 29 noiembrie 2013.
Acestă sărbătoare a fost împrumutată cu succes şi în România începând cu anul 2011, clienţii bucurându-se în fiecare an de reduceri şi oferte irezistibile nu doar în magazinele de IT, ci în toate domeniile de activitate de pe piaţă.


Intră acum și în grupul de