Candidatii PUR, pregatiti sa se puna in slujba sucevenilor


Intră acum și în grupul de

Candidatii PUR pentru functiile de primar, consilier local si consilier judetean au un numitor comun: profesionalismul, cinstea si corectitudinea. Ei formeaza o echipa tinara care detine solutiile necesare rezolvarii punctuale a problemelor fiecarei comunitati in parte. Candidatii umanisti sunt pregatiti sa se puna in slujba sucevenilor si sa serveasca cu demnitate interesul public. Monica Loredana Sandulescu, Petrica Simeria si Aurel Vasiliu sunt trei dintre candidatii pe care PUR Suceava ii recomanda electoratului.

Monica Loredana Sandulescu candideaza pentru Consiliul Local Suceava ocupind pozitia a treia pe lista PUR. Face parte din „noul val” de politicieni, tineri, nepatati, cu spirit de initiativa, hotariti sa ia „taurul de coarne”. Are 35 de ani, este de profesie inginer, iar in prezent administreaza doua societati comerciale. „Nu urmaresc sa ma folosesc de calitatea de consilier local pentru a-mi rezolva treburile ci doar sa ma pun in slujba tuturor cetatenilor indiferent de culoarea politica, religie sau etnie. Vreau sa-i asigur pe sucevenii mei ca vor gasi in mine vocea care le va sustine interesele si ca voi aduce in Consiliul Local acea determinare necesara in rezolvarea tuturor problemelor”, a declarat candidata PUR. Una din principalele preocupari ale sale va fi schimbarea atitudinii functionarului public fata de cetatean. „Multi dintre functionari inca ii trateaza cu dispret si cu aere de superioritate pe cei care vin sa li se rezolve problemele. Este inadmisibil asa ceva atita vreme cit respectivii sint platiti din banii publici, deci din banii celor care apeleaza la serviciile lor. Trebuie sa se inteleaga odata pentru totdeauna ca functionarul se afla la dispozitia cetateanului si nu invers. E timpul ca functionarii publici sa invete ce inseamna respectul fata de cetatean”, a spus Sandulescu.

Petrica Simeria candideaza pentru Consiliul Judetean ocupind pozitia a treia pe lista PUR. Este recunoscut ca un om care nu negociaza principii, iar principiul „cetateanul nostru, stapinul nostru” este sfint pentru el. Are 48 de ani si in prezent este inspector la o firma de asigurari cu capital privat. „Vreau sa dau sucevenilor o alta imagine a alesului local, cea de om corect, sensibil la problemele semenilor sai si responsabil pentru deciziile pe care le ia”, este motto-ul lui Simeria. Ce-si propune in calitate de consilier judetean? „In primul rind vreau sa propun reinfiintarea acelor puncte de colectare a produselor agricole care au existat pina la Revolutie. In prezent producatorii agricoli sunt extrem de nemultumiti deoarece se vad nevoiti sa-si vinda produsele la preturi de nimic acelor intermediari, pe care eu i-as numi samsari, care mai apoi le valorifica in piete la preturi de doua sau chiar de trei ori mai mari. Se impune, de asemenea, si infiintarea de puncte de colectare a pieilor si a linii. Un alt proiect pe care vreau sa-l pun in practica se refera la realizarea unui drum forestier care sa lege Slatina de Voronet cu scopul de a repune in circuitul turistic Manastirea Slatina. Prin constructia acelui drum s-ar da de lucru oamenilor din zona multi dintre ei aflati in somaj. Un alt obiectiv al meu este si reinfiintarea comunelor Baisesti si Gainesti”, a dezvaluit candidatul PUR.

Aurel Vasiliu candideaza pentru Consiliul Local Suceava ocupind pozitia a patra pe lista PUR. Are 51 de ani si in prezent administreaza o societate cu profil de comert electronice si electrocasnice. Dibacia in gestionarea banilor este calitatea care-l caracterizeaza, calitate indispensabila unui ales local care are responsabilitatea gestionarii banilor comunitatii. „Pentru ca am minuit foarte multi bani la viata mea, pot sa va asigur ca stiu foarte bine sa chibzuiesc fiecare leu , stiu exact cum trebuie gestionati banii pentru ca eficienta cheltuirii lor sa fie maxima”, a spus Vasiliu. Ii plac lucrurile facute gospodareste si nu pompieristic asa cum de multe ori se fac in prezent. „E nevoie de o schimbare in abordarea problemelor, de o alta conceptie, de un alt mod de a privi lucrurile, mai responsabil si mai cu realism. Uitati-va numai la strategia de reparare a strazilor. In loc sa se toarne covoare asfaltice solide, se merge pe peticeala si se cheltuiesc an de an sume importante de bani pentru plombarea acelorasi gauri”, a spus candidatul PUR.

Umanistii au incredere in intelepciunea si maturitatea politica a electoratului sucevean. Ei au convingerea ca oamenii partidului care nu accepta compromisul, PUR, nu vor insela asteptarile sucevenilor si au dat asigurari ca „votind echipa PUR, votati viitorul”.


Intră acum și în grupul de