O mica ”avere ilegala” desoperita intr-o masina abandonata la frontiera


Intră acum și în grupul de

Un autoturism înmatriculat în Marea Britanie a fost găsit abandonat lângă frontiera cu Ucraina, iar în interior poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit ţigări de contrabandă în valoare de peste 160.000 de lei.

Potrivit Serviciului Poliţiei de Frontieră Suceava, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul SPF Rădăuţi, a descoperit, sâmbătă, pe timpul unei misiuni de supraveghere a frontierei de stat, un autoturism abandonat, cu numere de înmatriculare specifice Marii Britanii, în apropierea frontierei de stat, în interior fiind mai multe colete voluminoase ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

Poliţiştii de frontieră au monitorizat zona şi au început cercetări pentru identificarea persoanelor implicate, anunţând cazul şi autorităţile de frontieră ucrainene în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Autoturismul a fost dus la sediul sectorului poliţiei de frontieră unde s-a constatat că în cele 32 de colete sunt 16.000 de pachete ţigări, marca Jin Ling în valoare de 160.000 de lei.


Intră acum și în grupul de