Protest PDL in fata Palatului Administrativ din Suceava

Peste 200 de membri si simpatizanti PDL protesteaza in fata CJ Suceava. Protestatarii sunt condusi de presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, si de presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan.

Protestatarii poarta pancarte cu mesaje de genul: „Ponta taxeza nu guverneaza”, „Guvernul Ponta-fabrica de someri”, „USL=taxare pana la capat”, „Rusine USL, ati dat jos Suceava de pe harta”,” USL scumpeste, romanul plateste”.

Ei scandeaza impotriva Guvernului USL si a presedintelui CJ Suceava, Catalin Nechifor. PDL a asezat pe scarile CJ Suceava o lada pe care este scris „Lada de zestre” si in care au fost introduse principalele proiecte nerealizate ale actualei conduceri a CJ Suceava. Pe lada e sprijinita o pancarda pe care scrie: „Cataline, noi ti-am dat panglica, tu fa centura!”.

Ioan Balan a purtat pe perioada protestului o cusca in care avea doi papagali, iar pe cusca scria : „VIO&LAUR”.

Gheorghe Flutur:

„Astfel de manifestari sunt de abia la inceput, se vor rostogoli si amplifica. Cu ce e vinovata Bucovina ca nu e bagata in seama de USL? Trebuie sa facem ca Ponta sa isi aduca aminte de Suceava timp de 365 de zile pe an.”

Ioan Balan:

„Papagalul rosu e mai mare pentru ca se trezeste dimineata si apuca sa manance tot. Cel galben e mai lenes. Papagalul rosu stie sa vorbeasca in chineza, iar cel galben, italiana. Pacat ca amandoi nu stiu sa vorbeasca romaneste.”

Protestul PDL a durat aproximativ 15 minute.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>