Protest PDL in fata Palatului Administrativ din Suceava


Intră acum și în grupul de

Peste 200 de membri si simpatizanti PDL protesteaza in fata CJ Suceava. Protestatarii sunt condusi de presedintele Organizatiei Judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, si de presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PDL, deputatul Ioan Balan.

Protestatarii poarta pancarte cu mesaje de genul: „Ponta taxeza nu guverneaza”, „Guvernul Ponta-fabrica de someri”, „USL=taxare pana la capat”, „Rusine USL, ati dat jos Suceava de pe harta”,” USL scumpeste, romanul plateste”.

Ei scandeaza impotriva Guvernului USL si a presedintelui CJ Suceava, Catalin Nechifor. PDL a asezat pe scarile CJ Suceava o lada pe care este scris „Lada de zestre” si in care au fost introduse principalele proiecte nerealizate ale actualei conduceri a CJ Suceava. Pe lada e sprijinita o pancarda pe care scrie: „Cataline, noi ti-am dat panglica, tu fa centura!”.

Ioan Balan a purtat pe perioada protestului o cusca in care avea doi papagali, iar pe cusca scria : „VIO&LAUR”.

Gheorghe Flutur:

„Astfel de manifestari sunt de abia la inceput, se vor rostogoli si amplifica. Cu ce e vinovata Bucovina ca nu e bagata in seama de USL? Trebuie sa facem ca Ponta sa isi aduca aminte de Suceava timp de 365 de zile pe an.”

Ioan Balan:

„Papagalul rosu e mai mare pentru ca se trezeste dimineata si apuca sa manance tot. Cel galben e mai lenes. Papagalul rosu stie sa vorbeasca in chineza, iar cel galben, italiana. Pacat ca amandoi nu stiu sa vorbeasca romaneste.”

Protestul PDL a durat aproximativ 15 minute.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>


Intră acum și în grupul de