Sofer din Bulgaria accidentat mortal la Forasti dupa ce a intrat cu masina intr-un TIR din Republica Moldova


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a murit, sâmbătă dimineaţa în urma unui accident produs, în jurul orei 1:20, pe raza localităţii Roşiori, comuna Forăşti, DN2 Km395+900.

Şoferul autoturismului, care venea dinspre Roman spre Fălticeni într-o maşină înmatriculată în Bulgaria a pierdut controlul într-o curbă şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit într-un autotren, înmatriculat în republica Moldova.

Potrivit ISU Suceava, în urma impactului, conducătorul auto al autoturismului a rămas încarcerat. În autotren erau doi ocupanţi, şoferul şi schimbul său, dar care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

accident

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, de la Detaşamentul de pompieri Fălticeni. S-au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri – s-a balizat zona, s-au verificat scurgerile de lichide inflamabile şi s-au deconectat bornele de la acumulatori, pentru că exista un pericol iminent de producere a unui incendiu. Concomitent, s-a creat accesul pentru extragerea victimei încarcerate.

Din nefericire, aceasta, un cetăţean bulgar în vârstă de 36 de ani, prezenta leziuni grave, incompatibile cu viaţa.

Pe timpul misiunii pompierilor circulaţia a fost oprită, iar la ora 3:40 s-a redat circulaţiei un singur sens, pe direcţia de mers dinspre Roman spre Fălticeni. Începând cu ora 4:37 s-a reluat circulaţia în zonă pe ambele sensuri de mers.


Intră acum și în grupul de