Acasă Actualitate Tragedie in Zaharesti. O femeie si un barbat au murit dupa ce...

Tragedie in Zaharesti. O femeie si un barbat au murit dupa ce peste ei a cazut un copac


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 80 de ani din Zahareşti şi un bărbat din municipiul Suceava, din cartierul Burdujeni, au murit, în cursul zilei de sâmbătă, după ce au fost grav răniţi de crengile unui copac care a căzut peste ei.

ambulanta



Femeia din Zahareşti era ajutată la treburile gospodăreşti de un bărbat din Suceava împreună cu nepotul acestuia. Ei au mers sâmbătă să adape animalele la un pârâu din zonă, iar apoi s-au oprit să stabilească ce fac cu un copac, situat la 20 de metri de casa femeii, o răchită bătrână, care urma să fie tăiată.

Din cauza vântului care sufla puternic, ei au stabilit să amâne tăierea copacului pentru că era riscul să se prăbuşească pe acoperişul casei, dar când se aflau în zonă copacul a căzut peste cei doi, nefiind încă foarte clar dacă din cauza vântului puternic.

Cei doi au fost surprinşi sub crengile copacului care le-au produs răni grave. Nepotul bărbatului i-a luat pe cei doi în maşină şi a plecat spre Suceava, în Stroieşti întâlnindu-se cu cele două ambulanţe care au plecat imediat după ce s-a anunţat incidentul la 112.

Echipele de pe ambulanţă au încercat aproape o oră resuscitarea femeii, iar resuscitarea bărbatului a fost continuată şi la UPU Suceava, fără succes.

Cei doi au fost declaraţi morţi.

Poliţia urmează să stabilească exact circumstanţele în care s-a produs acest accident.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version