Acasă Actualitate Trei elevi suceveni sustin probele de la Testul National in conditii speciale

Trei elevi suceveni sustin probele de la Testul National in conditii speciale


Intră acum și în grupul de

El a spus ca un elev netransportabil din cartierul sucevean Burdujeni a solicitat ISJ Suceava sa sustina probele din cadrul Testului National la domiciliu .Iordache a spus ca aceasta solicitare urmeaza sa fie solutionata de MEC.

Iordache a spus ca in cazul altor doi elevi s-a solicitat si s-a aprobat asigurarea, pe durata examenelor, a unor interpreti mimico gestuali precum si prelungirea, cu o ora, a timpului de lucru pentru probele din cadrul Testului National .



Inspectorul scolar general adjunct a explicat ca pentru elevul netransportabil se va desemnat o comisie formata din trei membri care se vor deplasa la domiciliul lui in zilele de examen si il va supraveghea pe durata rezolvarii tezelor. Iordache a spus ca pentru Testul National in judetul Suceava s-au organizat un numar de 56 de centre de testare si 12 centre de evaluare.

In judetul Suceava erau inscrisi, pina joi , un numar de 10 941 elevi pentru sustinerea Testului National, insa numarul acestora s-ar putea modifica in functie de numarul celor ramasi corigenti sau al celor care s-ar putea razgindi sa mai participe la acest examen..


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version