Accident rutier provocat de o femeie pe DN 2 la Patrauti, cei trei copii ai sai au fost raniti, unul a fost operat(VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Trei copii cu vârste de trei, cinci şi şase ani, au fost răniţi, luni dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 2 în zona localităţii sucevene Pătrăuţi după ce maşina pe care o conducea mama lor a ieşit de pe şosea şi s-a oprit într-o cioată.

Poliţiştii au precizat că o femeie în vârstă de 32 de ani din localitatea Dărmăneşti şi care conducea o maşină dinspre Dărmăneşti spre Suceava pe DN 2,  în zona Pătrăuţi a ieşit cu autoturismul de pe carosabil cel mai probabil după ce a încercat o depăşire.

Se pare că femeia a frânat brusc, a tras dreapta pentru a reveni pe banda de mers, dar a derapat în afara carosabilului unde s-a izbit de o cioată.

În urma impactului, copiii, care stăteau pe bancheta din spate şi nu purtau centură de siguranţă, au fost proiectaţi în interiorul maşinii suferind răni.

Un număr de patru ambulanţe au fost trimise în zonă pentru a prelua răniţii care au fost duşi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Cei trei copii au fost internaţi în spital, unul dintre ei, în vârstă de cinci ani, fiind supus unei intervenţii chirurgicale după ce a suferiz o ruptură se splină, fratele lui în vârstă de trei ani suferind un traumatism cranio-facial şi o contuzie pulmonară minoră, în timp ce sora lor în vârstă de şase ani un traumatism cranio-facial şi fractură de claviculă.

Mama copiilor, care purta centură, nu a acuzat dureri.

” frameborder=”0″ allowfullscreen>

 


Intră acum și în grupul de