Corneliu Vadim Tudor:Peste mine nu face nimeni nimic


Intră acum și în grupul de

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca Biroul Permanent al partidului se va intruni pentru a analiza toate aceste date de ultima ora privind „fraudarea” alegerilor locale de catre PSD si pentru a lua o hotarire in privinta protocoalelor care vor fi incheiate la nivel local.

Vadim Tudor spune ca : „este o graba suspecta pentru ca unii prea doresc sa accepte niste functii si nu-mi place. Nu sunt pentru politica de trambulina”. Presedintele PRM a adaugat ca mai asteapta inca date privitoare la scrutinul din 6 iunie, in functie de acestea urmand sa fie stabilita strategia la nivel local.

Daca vor aparea noi informatii si se va constata ca proportiile „fraudei” sunt chiar mai mari, Vadim Tudor a avansat chiar posibilitatea retragerii reprezentantilor PRM din consiiliile judetene, lucru ce va duce la un „dezechilibru” la nivelul acestor structuri.

„Eu nu colaborez cu hotii. Mafia nu are coloratura politica. (…) Este o hotie colosala si se va continua hotia daca nu ne impunem. Cum pot eu merge merge pe terenul acesta, domnilor? Este impotriva biografiei mele, impotriva conceptiei mele de viata. Daca cineva nu intelege asa ceva, voi desfiinta acea filiala. Eu sunt un altfel de om. Eu am creat partidul acesta si la nevoie il pot si desfiinta. Daca nu se intelege ca trebuie sa aplicam o doctrina onoranta pentru o noua Romanie intr-o Europa unita, ori ies eu din politica, ori desfiintez partidul si fac un alt partid cu o mana de idealisti”, a explicat C. V. Tudor.

Cat priveste situatiile din tara – la Teleorman, Suceava, Iasi, Constanta – unde PRM a anuntat deja ca va sprijini PSD, Vadim Tudor a precizat ca toate aceste cazuri reprezinta „o chestiune provizorie”, avand in vedere ca oamenii de acolo nu aveau, in acel moment, datele de ultima ora pe care le detine partidul acum.

„Informatiile de astazi si cele care continua sa vina ne determina sa reconsideram aceasta gandire”, a mai spus Vadim Tudor, repetand insa ca nu va acorda „exclusivitate” nici PSD, nici Aliantei PNL-PD.

Mai mult, C. V. Tudor a mai aratat ca in cazul in care conducerea partidului, dupa ce se va sfatui cu firma de consultanta Arad Communications „si cu altii”, va stabili sa „accepte optiunea de a participa la consiliile judetene”, va fi acceptata si „optiunea oamenilor de acolo”.

„Daca concluzia va fi ca nu putem merge pe nici o formula, va fi un scandal international, vom boicota si alegerile parlamentare si prezidentiale”, a spus Vadim Tudor, care a mai amintit ca, dupa cel de-al doilea tur de scrutin, va informa organismele internationale in legatura cu „frauda” din 6 iunie si va cere acestor structuri „anularea totala” a alegerilor.

Liderul PRM a precizat ca, la nivel central, nu s-a decis inca nimic concret in privinta sprijinirii vreunei formatiuni, insa in momentul in care se va lua o hotarare finala, aceasta va fi o „porunca” pentru toate filialele, iar cei care nu o vor respecta vor fi exclusi din partid.

„Care este scopul? Sa se aranjeze pe plan local sau identitatea noastra ca partid? Vom comunica si cine nu se supune, pleaca din partid cu functiile pe care si le-a luat cu tot”, a completat Vadim Tudor. De asemenea, in Vrancea decizia partidului va trebui respectata intocmai.

„Peste mine nu face nimeni nimic, cel putin in PRM. Sa faca ce vrea, dar daca noi vom decide asa, cine nu se supune, zboara din partid. Sint unii care au simtit ca nu mai intra in Parlament si se vor presedinti sau vicepresedinti de consilii judetene. Sa fie, dar nu in PRM”, a spus Vadim Tudor.

Intrebat care va fi optiunea PRM la Cluj, Vadim Tudor a fost de parere ca acolo a fost „un macel”, dar ca partidul sau il va sprijini in mod sigur pe Emil Boc.

„Bineinteles ca vom merge cu romanii. Vom merge cu Emil Boc, dar nu mai este relevant”, a adaugat liderul PRM.

Corneliu Vadim Tudor a mai amintit ca, in cursul zilei de miercuri, a avut intalniri atat cu presedintele executiv al PSD, Octav Cozminca, cat si cu liderul democrat, Traian Basescu, pe tema sprijinului pe care PRM ar urma sa-l acorde fie PSD, fie Aliantei PNL-PD.


Intră acum și în grupul de