Au inceput inscrierile pentru cel de-al patrulea sezon al “Scolii de Munte”. Detalii aici!


Intră acum și în grupul de

SCMIncepand cu luna decembrie, pe o perioada de aproximativ sase luni, in cadrul proiectului “Ia A(l)titudine”, derulat de Asociatia Ghizilor din Bucovina in parteneriat cu Universitatea „Stefan cel Mare” Suceava si Inspectoratul Scolar Judetean Suceava, se desfasoara al patrulea sezon al “Scolii de Munte”, informeaza intr-un comunicat de presa, organizatorii acestei acţiuni.

Potrivit sursei citate, membrii asociatiei si colaboratorii acesteia vor sustine in regim de voluntariat cursuri teoretice si workshop-uri de initiere in tainele activitatilor outdoor.

Un weekend din fiecare luna va fi dedicat iesirilor pe munte, unde vor avea loc aplicatii practice cu activitati specifice fiecarui anotimp.

Cursantii vor avea sansa de a-si completa cunostintele de alpinism clasic si hivernal, schi de tura, rafting, canyoning, speologie, supravietuire, tehnici de prim ajutor si altele.

„Cei interesati sunt asteptati marti, 17 decembrie, ora 17:00, la Colegiul Tehnic << Mihai Bacescu >> din Falticeni si miercuri, 18 decembrie, ora 18:00, la Universitatea << Stefan cel Mare >> din Suceava – Sala E201 (corp E, etajul 2), cand vor avea loc primele intalniri.

Ati ratat prima intalnire? Nu-i nimic, va asteptam in fiecare zi de marti si miercuri, incepand cu ora 17:00 si 18:00 in locatiile mai sus mentionate.

Pentru mai multe detalii, accesati adresa www.bucovinaguides.ro/cursuri sau apelati numerele de telefon  0753/656.426, 0748/020.122 ori 0742/131.171”, se arata in comunicatul de presă.


Intră acum și în grupul de