Proba de matematica s-a desfasurat fara incidente in judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

El a spus ca din totalul celor inscrisi, 9354 , un numar de 208 absolventi ai claselor a opta au absentat la sustinerea probei la matematica.

La proba de matematica s-au prezentat 9 146 de elevi, adica intr-un procent de 97,7%. Doi candidati au sustinut primele doua probe din cadrul testele nationale la domiciliu, cu membri ai unor comisii speciale, intrucit au probleme de sanatate. Un elev de la Stroiesti care sustine examenul la centrul organizat la Scoala nr.11 din Suceava a dictat rezolvarea subiectelor unui profesor intrucit este in imposibilitatea de a scrie dupa ce si-a fracturat ambele miini , iar alti doi elevi sustin examenul cu ajutorul unui interpret al limbajului mimico-gestual.La ultima proba din cadrul Testelor Nationale care se va desfasura, joi, s-au inscris un numar de 6 500 la „Geografia Romaniei”, iar restul la „Istoria Romanilor”.

In judetul Suceava exista un centru de examen organizat la Grupul Scolar „Petru Musat” din Siret, unde toti concurentii, in numar de 244 vor sustine proba la „Geografie”.


Intră acum și în grupul de