Concursul Lira de Aur incepe simbata la Suceava


Intră acum și în grupul de

La etapa nationala a Olimpiadei care este destinata elevilor claselor III-VIII participa doar cistigatorii locurilor intii la etapa zonala , interpreti instrumentisti la pian, vioara si violoncel.

Juriul care este format din 11 membri, il are ca presedinte pe prof. univ. Constantin Ripa de la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” , iar vicepresedinte, pe Lucia Crinela Golganeanu inspector general scolar din cadrul M.E.C. Printre organizatorii acestei editii se numara M.E.C., I.S.J. Suceava, Primaria Suceava, Consiliul Judetean Suceava si Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu”.

Concursul este gazduit de sala „Dom Polski”, Liceul de Arta Suceava asigura participantilor sali pentru repetitii. Deschiderea oficiala are loc simbata, la ora 17:00 , fiind urmata de recitalurile pentru concurs.In cursul dupa-amiezii de luni vor avea loc acordarea trofeului Lira de Aur, festivitatea de premiere si gala laureatilor.

M.E.C. va acorda 27 de premii si 26 de mentiuni, iar I.S.J. Suceava va oferi cistigatorului „Lira de Aur” si va acorda si zece premii speciale.


Intră acum și în grupul de