Primarul de Falticeni, Catalin Coman, dupa organizarea Cupei Mos Craciun la tenis de masa: e important sa readucem lumea la sport

La Fălticeni a avut loc, sâmbătă, turneul de tenis de masă „Cupa Mos Crăciun”, organizat de Primăria Municipiului Fălticeni şi ACS Şomuz Fălticeni.

Aceasta este cea de-a şasea ediţie a turneului „Cupa Moş Crăciun”, turneu de categoria B în circuitul naţional AMATUR. La buna desfăşurare a evenimentului a contribuit Direcţia de Sport a Judeţului Suceava şi sponsori locali.

La competiţie, ce s-a desfăşurat în sala Gabriel Udrişteanu, au participat peste 80 de sportivi din judeţele Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău, Iaşi.

La categoria „Open”, concursul a fost câştigat de Florin Ursulean – Straja, urmat de Mihai Ţigănaş – Rădăuţi, Boris Carpovici – Fălticeni şi Marius Moşneagu – Fălticeni.

 

În concursul amatorilor s-a impus Sebastian Rojniţă – Bacău, urmat de Bianca Berbece – Bacău, Ioan Ciubotariu – Preuteşti şi Cosmin Hasna.

 catalin coman

 

La festivitatea de deschidere a participat şi primarul Gheorghe Cătălin Coman Acesta a fost premiat pentru implicarea în activităţile organizate în acest an de secţia de tenis a ACS Şomuz Fălticeni. Au fost oferite premii pentru cele mai bune performanţe în tenisul de masă, atât la nivel de club local cât şi pentru cei mai buni sportivi care au răspuns invitaţiei de a participa la ultimul turneu al anului 2013.

 

„Primăria Fălticeni va continua să sprijine şi pe viitor sportul de masă. Cred că şi în 2014 vom putea organiza la Fălticeni competiţii de această amploare. Este important să readucem lumea, şi în special copiii, la sport”, a declarat primarul Gheorghe Cătălin Coman.