Craciun linistit in judetul Suceava, fara incidente majore


Intră acum și în grupul de

Pentru ca sărbătorile de iarnă  să fie petrecute în linişte, în perioada Crăciunului, zilnic, 300 de poliţişti au fost la datorie. Măsurile luate de poliţişti pentru păstrarea ordinii şi siguranţei publice şi siguranţei rutiere au făcut ca sucevenii să se bucure de celebrarea Naşterii Domnului şi să nu fie înregistrate evenimente negative majore.

 

În Ajunul Crăciunului şi în primele zile de Crăciun, nu s-au înregistrat la nivelul judeţului infracţiuni grave omoruri, violuri, tâlhării, iar accidentele rutiere au fost cu mult reduse datorită prezenţei poliţiştilor.

Se remarcă faptul că în acest an s-au înregistrat doar trei fapte de furt cu prejudiciu minor şi patru agresiuni în urma cărora victimele nu au suferit leziuni grave, spre deosebire de aceeaşi perioadă a anului precedent când s-au înregistrat opt agresiuni din care în două cazuri victimele au fost înjunghiate.

 

Sărbătorirea tradiţiilor creştine în siguranţă s-a datorat însă şi cetăţenilor, care au înţeles necesitatea adoptării unei conduite corecte, consideră poliţiştii suceveni.

Politie auto

Într-un comunicat de presă se arată că din punct de vedere al siguranţei rutiere, se remarcă în mod pozitiv faptul că în această perioadă s-au înregistrat doar  evenimente rutiere minore soldate cu persoane rănite uşor, neînregistrându-se decese ca urmare a accidentelor rutiere.

 

„Poliţiştii vor fi în continuare la datorie, pregătiţi să acţioneze pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale”, menţionează sursa citată.

 


Intră acum și în grupul de