Viteaz in noaptea de Revelion. Un tanar baut, fara permis, a luat cheile unei masini si a provocat un accident


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Moldoviţa a provocat în noaptea de Revelion un accident după ce a luat cheile unei maşini de pe masa unui bar unde petrecerea trecerea dintre ani şi s-a urcat băut la volanul autoturismului deşi nu are carnet de şofer.

gard din plasa

IPJ Suceava a informat că în noaptea de Revelion, la ora 3.35,  agenţii Postului de poliţie Moldoviţa s-au sesizat cu privire la faptul că un autoturism a  avariat trei plase dintr-un gard, pe raza localităţii.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că Ştefan C. de 23 ani, din localitate a condus autoturismul respectiv pe DJ 176, iar într-o curbă la stânga, datorită vitezei şi a lipsei de experienţă, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard şi avariind autoturismul în proporţie de 40%.

Tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Proprietara autoturismului Lidia Ş., de 39 ani, din comuna Moldoviţa, a declarat poliţiştilor faptul că tânărul nu i-a cerut acordul pentru a folosi autovehiculul şi a luat cheile de pe masă, dintr-un bar unde se afla împreună cu mai multe persoane.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, conducere fără permis şi distrugere.


Intră acum și în grupul de