Copite de la aproape o suta de cai depistate in albia raului Siret in comuna Fantanele


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliţie Judeţean  Suceava a fost sesizat despre faptul că pe raza comunei Fântânele din judeţul Suceava şi comuna Vorona din judeţul Botoşani, în albia râului Siret sunt aruncate copite de cal.

cal

La faţa locului s-au deplasat poliţişti, inspectori ai Gărzii Naţionale de Mediu Suceava şi Botoşani şi reprezentanţi ai primăriei din localitate, ocazie cu care în albia râului Siret, în dreptul satului Băneşti, comuna Fântânele, din judeţul Suceava şi pe partea cealaltă a râului, dinspre comuna Vorona, din judeţul Botoşani, au fost identificate copite de la aproximativ 100 de cai, vechi de circa 30 – 40 zile.

 

Inspectorii Gărzii Naţionale de Mediu Suceava şi Botoşani au întocmit o notă de constatare, stabilind sarcini pentru Primăria comunei Fântânele ca, până la data de 15 ianuarie , să transporte deşeurile de abatorizare găsite, la o unitate autorizată pentru distrugere.

 

În acest caz se continuă cercetările de poliţiştii I.P.J.Suceava în colaborare cu inspectori ai Gărzii Naţionale de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava pentru poluare prin evacuarea cu ştiinţă, în apă, în atmosferă sau pe sol a unor deşeuri sau substanţe periculoase.


Intră acum și în grupul de