Posibila remaniere guvernamentala din cauza rezultatelor PSD in alegeri


Intră acum și în grupul de

El a spus ca Delegatia Permanenta a PSD va adopta masuri atit pe linie de partid cit si in plan guvernamental in urma analizei care fi efectuata in curind.


„Premierul va propune solutii. Este posibil sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Sintem decisi sa luam masuri foarte clare si radicale pe linie de partid si apoi in plan guvernamental”, a spus Cozminca.


El a aratat ca pe linga unele greseli din actul de administrare local, rezultatele obtinute in alegerile locale au fost determinate si de greseli in actul de guvernare.



„Sint citeva segmente pe care nu le-am tratat cu toata seriozitatea”, a spus Cozminca cum ar fi pensionarii, cadrele didactice din invatamintul preuniversitar, de asigurarea medicamentelor gratuite si compensate si de functionarea reformei in domeniul sanatatii.


El a evitat sa nominalizeze ministere unde exista posibilitatea inlocuirii detinatorilor portofoliilor.


Presedintele executiv al PSD a mai aratat ca alegerile locale pot fi considerate „un dus rece, chiar cu gheata” care a venit la timp si va duce „la eliminarea arogantei si sufiecientei, la insanatosirea climatului de munca in interiorul partidului astfel incit PSD sa cistige alegerile generale si prezidentiale”.


Intră acum și în grupul de