Acasă Actualitate Tanara de 16 ani din Campulung Moldovenesc, inselata prin metoda „accidentul”. Vezi...

Tanara de 16 ani din Campulung Moldovenesc, inselata prin metoda „accidentul”. Vezi cu ce suma


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 44 de ani din Câmpulung Moldovenesc a reclamat, miercuri seara, la Poliţia din localitate că fiica ei a fost înşelată  prin metoda „accidentul”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au stabilit că miercuri după amiaza, fata în vârstă de 16 ani, a răspuns pe telefonul fix al familiei, purtând o discuţie cu un bărbat care a spus că e tatăl ei şi care, pe un ton grav, i-a spus că a avut un accident cu maşina şi a lovit o femeie. Acesta i-a spus că este lovit la gură şi i-a cerut să continue discuţia cu alt bărbat, ce s-a recomandat a fi avocat şi care i-a solicitat ca pentru rezolvarea aspectelor apărute cu victima, ce se află la spital, să trimită suma de 1500 euro sau 6.000 lei.



telefon fix

Ulterior, fata a fost dirijată să discute despre  problema tatălui cu un alt bărbat, aşa zis procuror, care i-a solicitat să trimită banii.

Întrucât fata nu putea legal să efectueze operaţiuni bancare, solicitarea sa a fost respinsă de angajaţii unei bănci din municipiul Câmpulung Moldovenesc, astfel că fetei  i-a fost indicată soluţia de a trimite suma de bani prin intermediul unui taximetrist.

Fata a trimis banii prin intermediul unui taximetrist în parcarea unui supermarket din Suceava.

Suma de bani de 5700 lei, a fost pusă într-un plic sigilat şi cu 200 de lei a achitat costul serviciului către taximetrist.

Pe toată perioada, fetei i s-a solicitat să rămână la telefon până ce banii vor ajunge la destinaţie şi să nu i-a legătura cu cineva din familie, fiindu-i indusă ideea că ar putea fi probleme dacă s-ar afla că se încearcă o asemenea rezolvare, motiv pentru care fata nu l-a mai contactat pe taximetrist, aruncând numărul său de telefon, iar acasă a închis telefonul mobil.

Pe traseu, taximetristul a fost contactat pe numărul său ce a fost furnizat de fată, de un bărbat ce s-a recomandat a fi Radu P. În parcarea unui centru comercial din Suceava, la ora 17:15, taximetristul a fost abordat de un bărbat cu vârsta de 40-45 ani, ce a solicitat să-i fie înmânat plicul.

Cercetările în acest caz sunt continuate de poliţişti pentru înşelăciune în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version