Noul An incepe cu promotii de pana la 70% la Iulius Mall Suceava!

securedownloadClienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi să sărbătorească începutul de an 2014 cu promoţii de până la 70%! Sucevenii care nu au primit de la Moş Crăciun tot ce şi-au dorit îşi pot alege cadourile din magazinele preferate, care s-au pregătit cu preţuri ispititoare la colecţiile de sezon, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit sursei citate, promoţii de până la 70% îi aşteptă pe toţi pasionaţii de cumpărături în magazinele Terranova şiJolidon, de până la 65% la Valerio Studio şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la C&A, Motivi, Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Sofiaman, Dovani, Junker şi Motor. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Paolo Bertolucci, de până la 45%, Mondex, de până la 42%, America Skate, de până la 35% şi Janice, preţuri reduse la paltoane.

Pentru cei cu spirit dinamic, magazinul Intersport propune articole la jumătate de preţ, iar laAdidas sunt promoţii de până la 30%.

În document se arată că şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Delia ’07 şi Louise, iar cumpărăturile de la Dinoland sunt cu până la 20% mai avantajoase.

Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă trebuie să ştie că sunt promoţii de până la 50% la magazinele La Scarpa, Salamander, Coly şi Deichmann. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite au discount-uri de până la 70%.

Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri de nerefuzat la Flormar, Mystical şi Elgon, iar iubitorii de lectură vor găsi oferte promoţionale pe rafturile Cărtureşti.

Iulius Mall Suceava a pregătit pentru clienţii săi un început de an cu oferte fabuloase! Lista completă a promoţiilor de sezon se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/Suceava.