Vezi ce masuri au fost luate pentru o mai buna semnalizare a „Zidului Mortii”


Intră acum și în grupul de

Măsuri imediate au fost luate pentru ca prezenţa pilonului unui pod al şoselei de centură a Sucevei pe traseul DN 17 să fie mai bine semnalizată, a declarat joi de prefectul de Suceava, Florin Sinescu, precizând că au fost montate benzi rezonatoare şi s-au suplimentat numărul lămpilor de avertizare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a arătat însă că proiectul actual trebuie modificat şi că sensul giratoriu ce va fi realizat în jurul acestui pilon va trebui iluminat şi că vor fi montaţi stâlpi de iluminat şi pe o parte şi pe alta a bretelelor de acces.

centura sosea (1)

Mai multe persoane s-au mobilizat pe o reţea de socializare şi vor organiza, vineri seara, un protest în zona respectivă, obţinând şi autorizaţie pentru miting.

 Protestatarii consideră că accidentele mortale care s-au produs în zonă au fost provocate pentru că acesta este „singurul zid trântit efectiv în mijlocul unui drum european” şi nu pentru că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic.

Un tânăr de 21 de ani din comuna suceveană Todireşti a murit, vineri seară, după ce a intrat cu maşina direct în pilonul unui pod de pe şoseaua de centură a municipiului Suceava, poliţiştii stabilind că acesta nu a adaptat viteza la condiţiile de ceaţă densă şi mâzgă pe carosabil.

 În noiembrie 2012, un autocamion încărcat cu lemne a intrat, tot în condiţii de ceaţă densă, în acelaşi pilon, iar cele trei persoane aflate în cabină, între care un copil, au murit pe loc.


Intră acum și în grupul de