Farmaciile sucevene au fost evaluate


Intră acum și în grupul de

Ea a spus ca au fost evaluate un numar de 114 farmacii din judet, din care 94 se aflau in relatii contractuale cu CJAS Suceava.

Salagean a precizat ca cele 20 de noi farmacii care au fost evaluate in vederea acreditarii vor putea incheia contracte de furnizare de servicii cu CJAS dupa ce vor obtine certificatul de acreditare.

Ea a spus ca pentru luna iulie, cele 94 de farmacii care aveau deja relatii contractuale cu CJAS Suceava vor continua sa elibereze medicamente in regim gratuit si compensat.

Potrivit sursei citate, pentru trimestrul III si IV CJAS Suceava a alocat initial pentru medicamente suma de 16,6 miliarde de lei , respectiv de 4,4 miliarde de lei, iar o decizie de suplimentare a fondurilor pentru medicamentele compensate si gratuite din ambulator pentru luna iulie va fi luata de conducerea CJAS Suceava in cazul in care farmaciile vor semnala ca cererile sint foarte mari. Pentru ultimele doua trimestre ale anului exista fonduri suplimentare pentru medicamentele din ambulatoriu de 15,5 miliarde de lei.


Intră acum și în grupul de