Sediul modernizat al BRD Suceava inaugurat de directorul general al BRD-GSG


Intră acum și în grupul de

„Dezvoltarea si modernizarea activitatii bancii reprezinta un punct important al strategiei BRD -Groupe Societe Generale, care are in vedere construirea unui parteneriat cu clientela sa peste tot in Romania” a spus Gelin.

Directorul general al BRD-Groupe Societe Generale a spus ca de la privatizarea BRD , in 1999, cind pachetul majoritar de actiuni al BRD a fost achizitionat de Groupe Societe Generale, s-au investit 150 de milioane de euro in sistemul informational, imobiliar si in formarea personalului care deserveste sucursalele si agentiile BRD din Romania.

„Am modernizat banca pentru a fi gata sa infruntam piata Uniunii Europene din anul 2007”, a mai spus Gelin. El a adaugat ca in ultimii patru -cinci ani, au avut loc transformari astfel ca BRD care era orientata 100% spre companii, a fost orientata si spre clientela privata.

„In anul 2004 avem un plan de dezvoltare comercial care consta in lansarea de noi produse si servicii, dar si de lansare a unor noi agentii ale BRD-Groupe Societe Generale”, a mai spus Gelin.

„Profit de aceasta ocazie sa spun cu mindrie ca Franta este principalul investitor direct in Romania” a spus Gelin care a subliniat ca aceste investitii vor continua.


Intră acum și în grupul de