Acasă Actualitate Donatii ale unei fundatii olandeze catre Spitalul de Urgenta Suceava

Donatii ale unei fundatii olandeze catre Spitalul de Urgenta Suceava


Intră acum și în grupul de

El a declarat intr-o conferinta de presa ca fundatia olandeza a donat spitalului aparatura de fitness care va putea fi adaptata bazei de fizioterapie si recuperare din spital . Hincu a spus ca o parte a acestei aparaturi care nu va putea fi utilizata in spital, va fi donata Facultatii de Educatie Fizica din cadrul Universitatii „Stefan cel Mare”.

Directorul Spitalului de Urgenta Suceava a spus ca acestui spital i-au mai fost donate paturi si lenjerie de pat , 30 de saltele de pat, carucioare si vesela.



El a subliniat ca membrii ai fundatiei olandeze care au vizitat recent spitalul sucevean au constatat progresele si investitiile realizate aici in ultimul an.

Hincu a spus ca o parte din obiectele donate vor fi orientate spre Spitalul de psihiatrie din Burdujeni pentru ameliorarea conditiilor de cazare si ingrijire a pacientilor internati.

Directorul Spitalului de Urgenta Suceava a subliniat ca relatiile de colaborare cu fundatia De Helpende Hand din Olanda dateaza de aproape sapte ani, reprezentantii olandezi vizitind spitalul sucevean de cel putin o data pe an.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version